сряда, 17 юни 2009 г.

Дядо-нинджа и политици убиват 20 палета и майките им!



Българските политици са особени хора. Обикновените граждани - още по-особени.

Водим тийнейджърски спорове за това трябва ли да използваме животните за храна или не; кой е чудовище, щом е месояден и кой рахитичен хипар, щом го кара на растения. В същото време точно тези, които трябва да ни дадат пример, ме стъписват за пореден път. Вместо да признаят грешката си, че не са кастрирали глутница кучета, за да ги направят безопасни за гражданите на Хасково, властимащите решиха просто да ги избият.

Колко хитър политик трябва да си, за да дадеш заповед за убийство на над петдесет кучета (половината от които палета, както се вижда на снимката), броени дни след като е приета новата поправка в Закона за защита на животните?

Причината, ако не сте запознати, е репортаж по телевизията, в който се разказва как възрастен човек е нападнат от глутница разярени кучета. Пред камерите чичото разказва как е бил "връхлетян" от "глутница огромни разярени кучета", които почти го разкъсали, но понеже имал страхотни рефлекси (ех този командос!), успял да се справи с връхлетялото го бедствие и да се спаси буквално без НИТО ЕДНА ДРАСКОТИНА. Още тогава стана ясно колко "озверели" и "опасни" са били тези адски изчадия. По-късно излезе и видеоклип, на който се вижда, че кучетата наистина тръгват след него, той се спъва и пада, след което животните си тръгват след едно-две "къш" и "чиба" от минувачи.


На мен пък ми олекна, че сред българските пенсионери има такива нинджи - винаги съм се изнервял на монопола на китайците/японците.

Страхувам се, че след още една подобна новина наистина ще се замисля дали въобще да гласувам някога. Хората, които ни управляват, за съжаление са не само неприятни клептомани и лъжци, но и изключително глупави. Кастрацията на тези животинки щеше да е евтина, а последиците много-много различни.

Повече информация прочетете тук.

1 коментар:

xredfatx каза...

po dobre da si be6e poigral s "4oveka" na snimkata v dolnata statia